Kuusi Uudenmaan alueen painiseuraa (HeTa, HAKA, PoWe, VaSa, VV ja YTK) hakevat määräaikaiseen työsuhteeseen kreikkalais-roomalaisen painin aluevalmentajaa.

Seurat ovat saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriöltä valtionavustuksen seuratoiminnan kehittämiseen kaudelle 2017-2018. Seuratuen avulla halutaan kehittää alueen harjoitusmahdollisuuksia palkkaamalla aluevalmentaja vuoden mittaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen. Valmentajan työsuhde alkaa 1.9.2017 ja työaika on n. 20 h/vko. Tehtävään haetaan liikunta-alan-/valmentajakoulutuksen saanutta henkilöä, jolla on myös vahvaa omakohtaista kokemusta painista.

Aluevalmentajan toimenkuva:

-         Organisoida ja toteuttaa alueharjoituksia 10-15 -vuotiaille kilpaileville Uudenmaan alueen painijoille

-         Kouluttaa hankkeessa mukana olevien seurojen seuravalmentajien ja kehittää muutoin seuravalmennuksen laatua (mm. harjoitusten ohjaaminen seuroissa)

-         Toimia avustavana valmentajana nuorten olympiavalmentajan Juha Lappalaisen vetämässä valmennusryhmässä

-         Organisoida alueleirejä ja olla mukana alueen painijoiden kanssa valtakunnallisilla/Suomen lähialueiden leireillä sekä kehittää aluetoimintaa yhteistyössä aluepäällikön ja nuorten olympiavalmentajan kanssa.

-         Järjestää oheisharjoittelua muiden lajien harrastajille sekä mahdollisia lajiesittelyjä kouluilla.

Hakemukset tehtävään tulee jättää 15.7.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@helsinginhaka.fi. Lisätietoja voit tiedustella Helsingin Hakan varapj. Olli Hyvöseltä p. 044 502 5558 tai NOV Juha Lappalaiselta p. 044 303 0273.