Viime lauantaina painitun Vantaa Cupin jälkeen kreikkalais-roomalaisen painin Suomi Cup jatkuu Kooveen nuoren Elmer Mattilan pitäessä kärkipaikkaa. Tamperelaisseuran miehet ovat kaksoisjohdossa, sillä Artjom Shapovalov nousi Vantaa Cupin jälkeen toiseksi. Seuraavia sijoja hallitsevatkin sitten Ilmajoen Kisailijat, sillä vain muutaman pisteen päässä Mattilasta ovat IK:n Matias Lipasti, Vili Ropponen ja Niko Erkkola

Suomi Cup 2017 saattaa ratketa jo tulevana lauantaina, sillä Janakkalassa painitaan tuolloin Cupin viimeinen II-tason osakilpailu ja siinä pisteiden saaminen on monelle välttämätöntä, sillä tämän vuoden cupissa I-tason osakilpailuista hyväksytään pisteisiin vain yksi kun taas II-tason kisoissa pisteitä voi kerätä viidestä osakilpailusta. Lopullisesti Suomi Cup 2018 päättyy joulukuussa Ilmajoella painittavan Arvo Haavisto -turnauksen jälkeen.

Seurojen välisessä kisassa Ilmajoen Kisailijat on ollut koko kauden lähes täysin suvereeni, jota osoittaa sekin, että yhtä kisaa lukuunottamatta on IK kerännyt joka kisasta parhaat pisteet. Toisella sijalla jatkaa Koovee. Kamppailussa kolmannesta sijasta ovat vahvimmin kiinni Helsingin Haka ja Haukiputaan Heitto.

Painijoiden ja seurojen välisten kisojen pistetaulukot ja säännöt

Jäljellä olevat kisat:

11.11. Janakkala Open