Pohjois-Suomen kadetticup saatiin päätökseen Rovaniemellä Joulumaapaineissa. Cupin voiton ja 350 € valmennusstipendin voitti Joona Pietilä Oulun Pyrinnöstä. Toiseksi cupissa sijoittui Kasper Törmälä Kemin Innosta ja kolmanneksi Henri Halonen Lapin Veikoista. Törmälälle kakkossijasta 250 € stipendin ja Haloselle kolmannesta sijasta 150 € stipendi. 50 € stipendin sijoille 4.-9. sijoittuivat Juho Takamaa IK, Veli-Matti Aikio LapinV, Saku Määttä OP, Erfan Javanmiri KaJu, Markus Vittaniemi HaHe ja Roope Kulmunki LapinV.

Kadetticupiin osallistui yhteensä 85 painijaa Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä. Ensi vuonna Pohjois-Suomen kadetticupissa on kuusi osakilpailua: Oulu, Haukipudas, Muhos, Kemi, Sodankylä ja Rovaniemi. Kadetticup on avoin kaikille alle 17 vuotiaille painijoille, joten tervetuloa Pohjoisen kilpailuihin vuonna 2018.

Kadetticupin loppupisteet

T: Pohjois-Suomen aluepäällikkö Janne Salmela